Construiește-ți propriul site - versiunea mobilă - cu noul builder Google (gratuit)

1.965 ori
<b>Construiește-ți propriul site - versiunea mobilă - cu noul builder Google (gratuit)</b>Google are o săptămână foarte ocupată, lansând produs după produs. întâi am văzut un nou design al paginii principale a motorului de căutare, apoi o lansare locală împreună cu Orange România a unui serviciu evoluat de navigare, iar ieri am...

Google are o săptămână foarte ocupată, lansând produs după produs. întâi am văzut un nou design al paginii principale a motorului de căutare, apoi o lansare locală împreună cu Orange România a unui serviciu evoluat de navigare, iar ieri am aflat că și pagina mobilă a fost upgradată. și evident nu putem uita de rivalul nou al lui Facebook, Google+... Ei bine, astăzi Google prezintă un nou tool ce permite crearea de site-uri web pentru mobil.

Acest serviciu gratuit este inclus în Google Sites, fiind adresat companiilor mici și medii. Google Sites oferea până acum soluții care permit oricui să creeze o pagină web profesionistă bazată pe un template. Noul builder oferă o colecție de template-uri presetate pentru diferite site-uri specializate, precum cele ale unor restaurante, firme, eCommerce și chiar o secțiune de socializare.

Aceasta din urmă îi permite unei companii să creeze o pagină specială prin care poate comunica prin Facebook, Twitter sau YouTube cu fanii sau clienții săi. Există și un template personalizabil, dacă doriți mai multă libertate, dar această libertate se rezumă de obicei la posibilitatea de a adăuga propriul text sau de a alege o culoare de fundal. Per total soluția este suficientă pentru o companie la început de carieră și care nu dorește să plătească mult pentru web design.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×