Google anunță Navigarea cu Hărți Google (Beta) pentru terminalele mobile, În parteneriat cu Orange (video)

Autor:  | Publicat în:  Google 2.955 ori
<b>Google anunță Navigarea cu Hărți Google (Beta) pentru terminalele mobile, În parteneriat cu Orange (video)</b>Google a anunțat astăzi în cadrul unui eveniment special din București, lansarea serviciului de Navigare cu Hărți Google (Beta) pentru terminalele mobile cu Android 1.6 sau mai recent. Evenimentul a avut loc la Bonton Palace și a inclus și aportul...

Google a anunțat astăzi în cadrul unui eveniment special din București, lansarea serviciului de Navigare cu Hărți Google (Beta) pentru terminalele mobile cu Android 1.6 sau mai recent. Evenimentul a avut loc la Bonton Palace și a inclus și aportul celor de la Orange, care s-au declarat încântați de această inițiativă.

Operatorul autohton a fost reprezentat de către Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer al Orange România, care ne-a vorbit despre penetrarea smartphone-urilor pe piața din România. Cu această ocazie aflăm că în acest an vânzările de terminale high end se vor dublă față de anul trecut. Evenimentul de azi a fost deschis de către Dan Bulucea, Country Manager Google România, care a afirmat că lansarea vine în întâmpinarea utilizării crescute a Hărților Google în țara noastră și a telefoanelor Android.

Noul serviciu practic înlocuiește complet terminalele GPS și oferă vizualizare 3D, ghidare vocală și redirecționare automată. Aplicația este disponibilă gratuit, iar ghidarea este simplistă, fie la nivel de harta, stradal sau satelit. Navigarea sosește sub formă de aplicație integrată în Hărți Google, iar funcțiile sale includ și Street View, vizualizare din satelit, căutare similară cu cea de pe Hărți Google și căutare de-a lungul rutei.

în cadrul aceluiași eveniment de astăzi am beneficiat și de un demo al funcțiilor aplicației, pe care îl puteți admira în clipul de mai jos. Demonstrația a fost însoțită de explicațiile lui Mihai Stroe, tech lead manager Google. Cu Google Maps puteți vedea și restaurante și alte repere locale, dacă doriți și trebuie să aflați că aplicația în noua sa versiune este disponibilă chiar de azi pentru terminalele Android.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×