Nokia N950 În acțiune Într-un demo detaliat al lui MeeGo Harmattan (Video)

Autor:  | Publicat în:  Nokia 2.483 ori
<b>Nokia N950 În acțiune Într-un demo detaliat al lui MeeGo Harmattan (Video)</b>Fratele geamăn al lui Nokia N9, Nokia N950, care aduce în plus o cameră superioară și o tastatură glisantă QWERTY a fost prezentat recent într-un clip video detaliat. Din păcate clipul este realizat în Thailanda, deci nu înțelegem limba în...

Fratele geamăn al lui Nokia N9, Nokia N950, care aduce în plus o cameră superioară și o tastatură glisantă QWERTY a fost prezentat recent într-un clip video detaliat. Din păcate clipul este realizat în Thailanda, deci nu înțelegem limba în care se explică detaliile, dar imaginile fac cât o mie de cuvinte.

Vă reamintim că acesta este un smartphone MeeGo Harmattan destinat dezvoltatorilor, deci el nu va sosi în magazine și nu va avea garanție. în comparație cu N9, N950 vine cu un ecran cu diagonală de 4 inchi, cameră de 12 megapixeli și o tastatură glisantă QWERTY foarte comodă. Ambele modele au fost anunțate săptămâna trecută în cadrul unui eveniment special Nokia din Singapore, deci nu ne surprinde proveniența asiatică a acestui hands-on detaliat.

în clipul de mai jos puteți vedea dialerul telefonului, browserul, câteva dintre setările camerei (ISO, aspect ratio și timere), acestea din urmă nefiind încă detaliate nici măcar pentru N9. în plus, aveți ocazia să îl vedeți pe Nokia N950 în acțiune și cu navigare by turn, un document viewer și o aplicație Facebook.

Parcă simțim o ușoară părere de rău că acesta și N9 sunt primele și ultimele terminale MeeGo, văzând acest clip:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×