Continuă teaserele pentru Xiaomi Mi 9! Scor impresionant în AnTuTu și muchii foarte înguste, inclusiv sub ecran

2.065 ori
<b>Continuă teaserele pentru Xiaomi Mi 9! Scor impresionant în AnTuTu și muchii foarte înguste, inclusiv sub ecran</b>Cei de la Xiaomi continuă să ne dezvăluie teasere asociate flagship-ului Xiaomi Mi 9, telefon ce sosește mult mai devreme decât predecesorul anul trecut. Astfel după ce în această dimineață vedeam varianta de culoare

Cei de la Xiaomi continuă să ne dezvăluie teasere asociate flagship-ului Xiaomi Mi 9, telefon ce sosește mult mai devreme decât predecesorul anul trecut. Astfel după ce în această dimineață vedeam varianta de culoare albastru-gradient adoptată de către noul flagship, acum descoperim cum se descurcă acesta în AnTuTu și cât de mult au fost reduse muchiile din jurul ecranului. 

Xiaomi Mi 9

Pentru început vorbim despre imaginea pe care o puteți vedea mai sus și care a fost dezvăluită de către un oficial al companiei Xiaomi, astfel că avem în față produsul finit și nu vreo operă fan-made. Observăm muchiile foarte înguste ale panoului frontal din jurul ecranului, inclusiv "bărbia" cu grosime redusă de care mulți producători Android nu au reușit să scape până acum!

Xiaomi Mi 9

Cât despre dezvăluirea scorului din AnTuTu, informația vine prin intermediul lui Wang Xiang, senior vice-președinte al Xiaomi. În imaginea atașată apare scorul impresionant de 387.851 puncte cu mențiunea că varianta Xiaomi Mi 9 de față sosește cu un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 855 la bord.

Nu avem detalii despre cantitatea de RAM existentă pe versiunea testată aici, dar cel mai probabil este vorba despre 8 sau poate chiar 10 GB RAM. De la Xiaomi Mi 9 mai așteptăm și un ecran cu decupaj picătură în zona superioară, 64 sau 128 GB de stocare flash, o cameră triplă în spate și baterie de minim 3400 mAh cu suport pentru încărcare rapidă și încărcare wireless.

Zvonurile indică un preț de 460 euro pentru varianta de bază.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×