Xiaomi Mi 9 apare în randări oficiale pe un albastru răpitor, înainte de debutul de pe 20 februarie

2.029 ori
<b> Xiaomi Mi 9 apare în randări oficiale pe un albastru răpitor, înainte de debutul de pe 20 februarie</b>Nu ştiu dacă aţi remarcat, dar Xiaomi a devenit extrem de activă în social media şi se pricepe mai bine la asta decât OnePlus de exemplu. Ştie în special să facă teasere reuşite şi cred că şi să provoace scăpări controlate uneori

Nu ştiu dacă aţi remarcat, dar Xiaomi a devenit extrem de activă în social media şi se pricepe mai bine la asta decât OnePlus de exemplu. Ştie în special să facă teasere reuşite şi cred că şi să provoace scăpări controlate uneori. Azi vedem o serie de randări oficiale ale lui Xiaomi Mi 9, publicate ca teaser pentru ceea ce va apărea la MWC 2019 sau chiar mai inainte.

Xiaoi Mi 9

Wang Xiang, Senior VP (vice preşedinte) al Xiaomi a partajat o serie de fotografii cu spatele telefonului. Acesta ar fi realizat folosind o tehnologie specială de "gravură laser nano holografică". Este implicat şi un strat dublu de nano particule, pentru a obţine acel albastru arătos.   Aflam recent că Xiaomi Mi 9 ar putea fi prezentat pe 20 februarie, pentru a fura din hype-ul lui Galaxy S10. Asta după ce se zvonise că va debuta în aprilie-mai.

Xiaoi Mi 9

După prezentare, ar urma să fie expus la MWC 2019 începând cu weekendul viitor. A se remarca la Xiaomi Mi 9 şi camera triplă dispusă vertical, cu inel în jurul camerei superioare şi cu bliţ sub cameră. Terminalul ar avea un decupaj picătură în faţă, iar zvonurile afirmă că va veni cu procesor Snapdragon 855, 6 GB RAM şi 128 GB stocare în versiunea standard, plus încărcare rapidă la 27W.

Xiaoi Mi 9

Ar trebui să pornească de la 383 de euro. Va mai avea şi variante 8 GB RĂ şi 256 GB stocare, un ecran de 6.4 inch cu cititor de amprente integrat, iar camera sa tripla va include un senzor de 48 MP, 12 MP şi cel Time of Flight. Aşteptam bătălia debuturilor de pe 20 februarie!

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×