Boardtastic Skateboarding 2 review: un joc cu grafică 3D și multe trickuri pentru pasionații de placă (Video)

1.306 ori
<b>Boardtastic Skateboarding 2 review: un joc cu grafică 3D și multe trickuri pentru pasionații de placă (Video)</b>Dacă îți place să te dai cu placa și frecventezi skate park-urile, știi probabil că era lui Tony Hawk și a jocurilor sale a apus. Acum toată lumea joacă Skate 3 (sau ce versiune a mai apărut) pe console și cei cu terminale Android se simt...

Dacă îți place să te dai cu placa și frecventezi skate park-urile, știi probabil că era lui Tony Hawk și a jocurilor sale a apus. Acum toată lumea joacă Skate 3 (sau ce versiune a mai apărut) pe console și cei cu terminale Android se simt frustrați de lipsa unui joc dedicat. și totuși există speranță, deoarece titluri precum Boardtastic Skateboarding 2 oferă o experiență atractivă și distractivă pasionaților de placă.

Acest joc este disponibil gratuit în Google Play Store și noi l-am testat pe telefonul Oppo Finder, cel mai subțire handset din România și Europa la această oră, la doar 6.65 mm. Revenind la joc, nu avem de-a face cu un simulator veritabil, ci mai degrabă cu un titlu arcade, care presupune ca prin gesturi touch să faceți diferite trickuri cu placa.

Boardtastic Skateboarding 2

Jocul oferă o grafică 3D și permite utilizatorului să stabilească cascadoria pe care o va efectua printr-un gest swipe și apoi să adauge și o rotație la 180, 360, 540 sau chiar 720 de grade când sare de pe trambulină. Avem la dispoziție 15 skate-uri, pe care le putem upgrada cu diferite roti noi sau alte accesorii. și skaterul poate beneficia de noi ochelari, pantaloni sau tricouri, toate costând banii pe care îi câștigați concurând în diferite turnee sau completând provocări.

îi acordăm jocului o notă de 9.7 din 10 pentru că e tare distractiv și îl puteți descărca de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×