Revista Time premiaza iPhone... din nou

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.361 ori
<b>Revista Time premiaza iPhone... din nou</b>La cate premii a primit iPhone in acest an, ar merita sa aiba propriul premiu, iar prima editie a premiilor iPhone ar fi castigata de catre (surpriza?) iPhooone! Cu mai putin de o luna in urma revista Time decerna supertelefonului produs de Apple titlul...

La cate premii a primit iPhone in acest an, ar merita sa aiba propriul premiu, iar prima editie a premiilor iPhone ar fi castigata de catre (surpriza?) iPhooone!

Cu mai putin de o luna in urma revista Time decerna supertelefonului produs de Apple titlul de "Inventia anului". Acum aceeasi publicatie pune iPhone pe locul 1 in "Top 10 gadgeturi", asigurandu-si probabil publicitate mai banoasa de la Apple. In mod ciudat, printre gadgeturile premiate se numara doar un alt telefon mobil, Palm Centro, care ocupa locul 4. Evident, se simte trendul american, de vreme ce nici macar Nokia N95 sau N95 de 8GB nu sunt prezente in top.

iPhone este popular si este un terminal de calitate, dar uneori presa exagereaza cu elogiile la adresa unui telefon non-3G, fara suport zoom in cazul fotografiilor si fara inregistrare video. In schimb, publicatiile de specialitate amintesc interfata, softurile si tastatura virtuala a handsetului produs de Apple, drept feature-urile castigatoare, toate acestea completate de factorul de "nou" si "cool".

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×