Revista Time premiaza iPhone... din nou

1.393 ori
<b>Revista Time premiaza iPhone... din nou</b>La cate premii a primit iPhone in acest an, ar merita sa aiba propriul premiu, iar prima editie a premiilor iPhone ar fi castigata de catre (surpriza?) iPhooone! Cu mai putin de o luna in urma revista Time decerna supertelefonului produs de Apple titlul...

La cate premii a primit iPhone in acest an, ar merita sa aiba propriul premiu, iar prima editie a premiilor iPhone ar fi castigata de catre (surpriza?) iPhooone!

Cu mai putin de o luna in urma revista Time decerna supertelefonului produs de Apple titlul de "Inventia anului". Acum aceeasi publicatie pune iPhone pe locul 1 in "Top 10 gadgeturi", asigurandu-si probabil publicitate mai banoasa de la Apple. In mod ciudat, printre gadgeturile premiate se numara doar un alt telefon mobil, Palm Centro, care ocupa locul 4. Evident, se simte trendul american, de vreme ce nici macar Nokia N95 sau N95 de 8GB nu sunt prezente in top.

iPhone este popular si este un terminal de calitate, dar uneori presa exagereaza cu elogiile la adresa unui telefon non-3G, fara suport zoom in cazul fotografiilor si fara inregistrare video. In schimb, publicatiile de specialitate amintesc interfata, softurile si tastatura virtuala a handsetului produs de Apple, drept feature-urile castigatoare, toate acestea completate de factorul de "nou" si "cool".

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×