Controlul deschiderii variabile (Aperture) ar putea fi secretul noilor camere Nokia Pureview

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.080 ori
<b>Controlul deschiderii variabile (Aperture) ar putea fi secretul noilor camere Nokia Pureview</b>Nokia pregătește o nouă generație de terminale Pureview și odată cu ele vine și un nou tip de camere Pureview. Finlandezii ar putea folosi drept noutate principală pe noile camere un sistem de control al deschiderii variabile a lentilei. &nbsp; O...

Nokia pregătește o nouă generație de terminale Pureview și odată cu ele vine și un nou tip de camere Pureview. Finlandezii ar putea folosi drept noutate principală pe noile camere un sistem de control al deschiderii variabile a lentilei.

O astfel de tehnologie a fost descoperită într-un nou brevet Nokia, care a fost recent primit de companie. La Pureview 1.0 ideea de bază a fost includerea unui senzor foto foarte mare pe un terminal mobil (41 megapixeli). Pureview 2.0 a debutat pe Lumia 920 și s-a axat pe stabilizarea imaginii la captura video și calitatea capturilor în condiții de luminozitate scăzută.

Ei bine Pureview 3.0 va fi axat pe controlul deschiderii variabile, sau cel puțin așa pare în acest moment. Cu un sistem de acest gen, un senzor de mari dimensiuni și o optică potrivită, fotografiile vor arăta profesionist și utilizatorul va avea un control mai bun asupra nivelului de blur din fundal și izolarea subiectului fotografiat. Portretele vor ieși mai bine și se va putea blura fie fundalul, fie ceva aflat în prim plan.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×