Coolpad Ivvi i Plus este un nou telefon ultra-subțire, cu talie de 5.5 mm, lansat în China

Autor:  | Publicat în:  Coolpad 589 ori
<b>Coolpad Ivvi i Plus este un nou telefon ultra-subțire, cu talie de 5.5 mm, lansat în China</b>Părea că a trecut perioada c&acirc;nd producători că Vivo sau Gionee se m&acirc;ndreau cu talii de smartphone-uri sub 6 mm grosime. Ei bine, Coolpad re&icirc;nvie acest trend cu modelul de mai jos, cunoscut drept Ivvi i Plus. &nbsp; Terminalul a...

Părea că a trecut perioada când producători că Vivo sau Gionee se mândreau cu talii de smartphone-uri sub 6 mm grosime. Ei bine, Coolpad reînvie acest trend cu modelul de mai jos, cunoscut drept Ivvi i Plus.

Terminalul a debutat în China, cu o grosime de doar 5.5 mm şi vine în completarea gamei Ivvi, care s-a îmbogăţit cu câteva noi modele în ultima vreme. Handsetul e disponibil pe auriu sau rose gold şi pare destinat publicului feminin. La bord se afla un procesor quad core Snapdragon 410 64 bit, plus 3 GB RAM şi 32 GB stocare.

Coolpad Ivvi i Plus

În plus, Coolpad Ivvi i Plus dispune de un șasiu fabricat din metal, conectivitate 4G LTE, un display HD de 5 inch şi funcţii de înfrumuseţare a feţei la selfie, plus o serie de filtre şi opţiuni de editare foto complexe. Terminalul costă 303 dolari şi vine cu un panou pentru ecran 2.5D şi aparent şi edge to edge, cel puţin dacă ne luăm după randarile de aici.

Coolpad Ivvi i Plus este un nou telefon ultra-subțire, cu talie de 5.5 mm, lansat în China

Acesta ar fi cel mai subţire telefon din lume ce suportă conexiunea LTE şi 3G în toate reţelele din China.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×