Corning Gorilla Glass 3, următorul pas În tehnologia ecranelor de smartphone rezistente la zgârieturi

2.641 ori
<b>Corning Gorilla Glass 3, următorul pas În tehnologia ecranelor de smartphone rezistente la zgârieturi</b>Corning a anunțat următorul pas în evoluția tehnologiei sale celebre de protecție a ecranelor de terminale mobile și anume Gorilla Glass 3. După cum era de așteptat, noua tehnologie oferă o rezistență crescută și implică o nouă funcție...

Corning a anunțat următorul pas în evoluția tehnologiei sale celebre de protecție a ecranelor de terminale mobile și anume Gorilla Glass 3. După cum era de așteptat, noua tehnologie oferă o rezistență crescută și implică o nouă funcție numită Native Damage Resistance.

Aceasta oferă până la de 3 ori rezistența lui Gorilla Glass 2 și vom vedea în acțiune tehnologia la CES 2013 și probabil și la MWC 2013. Majoritatea terminalelor testate de noi la Mobilissimo.ro în ultimul an avut parte de tehnologia celor de la Corning pentru protecție. Nu pot să spun că am văzut până acum un astfel de device cu ecranul zgâriat sau ciobit în vreun fel și nici plângeri prea multe nu au existat, deci Gorilla Glass își făcea treaba bine în primele 2 generații.

A existat chiar o întrunire cu blogerii în România, în cadrul căreia a fost testată rezistenta ecranului Gorilla Glass 2 prin zgârierea cu cuțitul a unei tablete ASUS dacă nu mă înșel. Gadgetul nu a pățit absolut nimic, sub ascuțișul unui cuțit de pâine. Gorilla Glass 3 va fi și mai și, deci e posibil să vedem teste mai dure pe viitor, mai ales că ni se promite o reducere a numărului de zgârieturi vizibile cu 40% și o rezistență la zgârieturi de 3 ori mai mare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×