Cosmote anunta iPhone 4... in Grecia deocamdata, in Romania in curand?

Autor:  | Publicat în:  Apple 2.059 ori
<b>Cosmote anunta iPhone 4... in Grecia deocamdata, in Romania in curand?</b>Iata ca faimosul iPhone 4 a mai castigat un operator de partea sa si de aceasta data este vorba despre Cosmote, operator care vinde handsetul in Grecia, dupa cum ne informeaza Aliki Evangelopoulou, reprezentant al companiei. Avand in vedere aceasta...

Iata ca faimosul iPhone 4 a mai castigat un operator de partea sa si de aceasta data este vorba despre Cosmote, operator care vinde handsetul in Grecia, dupa cum ne informeaza Aliki Evangelopoulou, reprezentant al companiei. Avand in vedere aceasta lansare, nu putem sa nu ne intrebam daca si Cosmote Romania va vinde terminalul iPhone 4 in tara noastra.

Lansat in Atena pe 27 august, handsetul are avantajele pe care le stiti deja: inovatoarea functie de apelare video FaceTime, ecranul Retina Display cu cea mai ridicata rezolutie intalnita vreodata pe un telefon si o camera de 5 megapixeli performanta. iPhone 4 este capabil de captura video HD si vine cu o baterie care ii ofera cu 40% mai mult timp de convorbire decat in cazul predecesorului sau.

La aceasta ora, telefonul este disponibil prin magazinele Cosmote, Germanos si OTEshops din Grecia si suntem curiosi daca terminalul a fost lansat in varianta standard, sau cea cu probleme cu antena/semnalul, care necesita o carcasa speciala pentru a functiona.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×