iPod Nano si un sistem de gaming tip Xbox Live, anuntate de Apple!

1.500 ori
<b>iPod Nano si un sistem de gaming tip Xbox Live, anuntate de Apple!</b>Dupa cateva luni bune de speculatii si imagini descoperite in arhivele webului, iata ca iPod Nano este real, exact asa cum ne asteptam: un player de dimensiuni reduse si cu un touchscreen minuscul, de forma patrata. Dar aceasta nu este singura lansare a...

Dupa cateva luni bune de speculatii si imagini descoperite in arhivele webului, iata ca iPod Nano este real, exact asa cum ne asteptam: un player de dimensiuni reduse si cu un touchscreen minuscul, de forma patrata. Dar aceasta nu este singura lansare a celor de la Apple...

Gigantul din Cupertino a prezentat si noi versiuni de iPod Touch, un iPod Shuffle mai compact si o noua versiune a platformei iOS. Sa le luam pe rand:

iPod Nano: lucrurile sunt destul de clare in privinta acestui nou player. El este o varianta micsorata a unui iPod Touch si vine cu un display multitouch, 8/16 GB spatiu de stocare si o interfata inovatoare. Pretul sau este de 150 de dolari in varianta de 8 GB, respectiv 180 pentru cea de 16 GB. Dezavantajele? Lipsa unei camere si a suportului pentru playback video:

iPod Shuffle: noua varianta de iPod Shuffle este mai ieftina si mai compacta, astfel ca la pretul de doar 50 de dolari beneficiati de 4 GB de stocare pe un player atractiv si un mecanism navigational usor de utilizat. Acest player nu incorporeaza un ecran, dar apreciem sistemul de control tip "clickwheel".

iPod Touch: si acest player a primit un upgrade, fiind acum mai subtire si dotat cu o camera capabila de captura HD, plus o camera frontala capabila de videoconvorbiri prin FaceTime. 3 versiuni ale produsului vor fi disponibile, cu memorii de 8, 32 si 64 GB si preturi de 230, 300, respectiv 400 de dolari.

iOS 4.1/4.2: Probabil cea mai interesanta lansare a celor de la Apple a fost cea a lui iOS 4.1, platforma care vine cu un serviciu de gaming numit Game Center. Acest sistem va conecta gamerii de pe iPhone, iPad si iPod intr-o retea ce aminteste de Xbox Live. Veti beneficia si de o lista de prieteni, veti putea invita contactele la o sesiune de gaming si veti obtine diferite achievement-uri in stil Xbox Live. Update-ul va sosi saptamana viitoare si va rezolva si unele dintre problemele de software de pe iPhone 4 si iPod Touch.

In ce priveste iOS 4.2, aceasta versiune de software va sosi in noiembrie si va fi mai degraba axata pe imbunatatirea tabletului iPad si a lui AirTunes. Acest din urma serviciu va deveni AirPlay si va suporta streaming audio, video si foto direct pe terminalele iOS. In plus, va fi posibil sa printam wireless direct de pe iPad, prin intermediul acestui serviciu.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×