Samsung Galaxy Gear primește compatibilitate cu Galaxy S4, S3, Note 2 și alte modele

3.433 ori
<b>Samsung Galaxy Gear primește compatibilitate cu Galaxy S4, S3, Note 2 și alte modele</b>Faimosul ceas Samsung Galaxy Gear, pe care îl avem în teste in aceste zile a primit în sfârșit confirmarea compatibilității și cu alte terminale mobile. Până acum aveam nevoie de un Galaxy Note 3 pentru a-l activa și se zvonea că și Galaxy S4...

Faimosul ceas Samsung Galaxy Gear, pe care îl avem în teste in aceste zile a primit în sfârșit confirmarea compatibilității și cu alte terminale mobile. Până acum aveam nevoie de un Galaxy Note 3 pentru a-l activa și se zvonea că și Galaxy S4 va fi inclus pe listă.

Acum se pare că noul model va fi compatibil cu Galaxy S4, Galaxy S3, Note 2 și multe altele. Galaxy Gear va începe să fie compatibil cu Galaxy S4, Note II și S3, pe măsură ce ele vor primi Android 4.3. Printre modelele care vor putea funcționa în tandem cu ceasul se număra S4 Active, Galaxy Mega 5.8 și 6.3 și Galaxy S4 Zoom, plus modelul Mini.

Va dura ceva până ce actualizările necesare vor sosi pe aceste terminale, dar măcar avem o listă mai solidă acum, față de un singur phablet cât credeam inițial. După cum știți deja, acest smartwatch are nevoie de activarea prin intermediul unui terminal mobil, folosind cradle-ul pentru a declanșa instalarea de softuri pe telefon sau phablet.

Apoi veți putea controla setările și opțiunile ceasului de pe terminalul mobil.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×