Cosmote are acum numarul de clienti prognozat pentru 2009

1.768 ori
<b>Cosmote are acum numarul de clienti prognozat pentru 2009</b>Grupul Cosmote, care opereaza in 5 tari din Sud Estul Europei a atins 15.5 milioane de clienti la finalul anului trecut, depasind acum acest numar, in conditiile in care estimarile companiei anuntau 15 milioane de clienti pana in anul 2009, ne informeaza...

Grupul Cosmote, care opereaza in 5 tari din Sud Estul Europei a atins 15.5 milioane de clienti la finalul anului trecut, depasind acum acest numar, in conditiile in care estimarile companiei anuntau 15 milioane de clienti pana in anul 2009, ne informeaza dailybusiness.ro.

Grupul include Grecia, Romania, Bulgaria, Albania si FYROM (fosta republica Iugoslava a Macedoniei). Cosmote a luat nastere cu 10 ani in urma, in Grecia si apoi s-a extins in tarile sud-est europene, poposind si in Romania pentru a concura cu rivali ca Vodafone sau Orange. Michael Tsamaz, CEO adjunct Cosmote a declarat ca in urmatorii 2 ani compania doreste sa atinga o cota de piata de 50%, adica prezenta unui terminal Cosmote la fiecare 2 locuitori din aceasta zona balcanica.

Situatia filialei din Romania este una de succes, daca luam in calcul cei 3 milioane de utilizatori in anul 2007 si o cota de piata de 14%. Cifra de afaceri a operatorului a fost de 105.2 milioane de euro, in doar primele 9 luni ale lui 2007, ceea ce inseamna o crestere cu 300% fata de perioada similara a lui 2006. Ce numar de utilizatori banuiti ca va avea grupul Cosmote in 2009? 17 milioane? 18?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×