Cristiano Ronaldo da SMS-uri de 11.000 de euro!

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 2.093 ori
<b>Cristiano Ronaldo da SMS-uri de 11.000 de euro!</b>Ei bine nu avem de-a face cu un nou record al facturii de telefonie mobila, ci cu amenda data celebrului fotbalist Cristiano Ronaldo de catre antrenorul sau, nemultumit ca elevul sau trimite SMS-uri in timpul antrenamentelor, ne informeaza Sport.ro. Alex...

Ei bine nu avem de-a face cu un nou record al facturii de telefonie mobila, ci cu amenda data celebrului fotbalist Cristiano Ronaldo de catre antrenorul sau, nemultumit ca elevul sau trimite SMS-uri in timpul antrenamentelor, ne informeaza Sport.ro.

Alex Ferguson, antrenorul tanarului sportiv a fost deranjat de faptul ca Ronaldo s-a oprit des din pregatire pentru a da SMS-uri. In general amenda practicata in astfel de cazuri este de 2750 de euro, dar Cristiano Ronaldo a primit un "bonus de tehnologie" se pare. Imaginati-va cat ar fi fost amenda daca fotbalistul folosea un iPhone si nu era familiarizat cu tastatura sa virtuala. Ganditi-va cum va reactiona Ferguson, atunci cand Ronaldo va descoperi instant messagingul pe telefonul mobil!

Oare cati fotbalisti din Romania sunt dependenti de telefonul mobil, mai ales acum cand e rost de transferuri? Ne imaginam 3 motive pentru care un fotbalist, fie el incepator sau star si-ar dori sa fie mereu aproape de terminalul sau mobil:

1. iubita
2. pariurile sportive
3. impresarul are o oferta grasa de la un alt club

Care vi se pare mai probabila?

Crazy Days pe eMAG! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×