Cristiano Ronaldo da SMS-uri de 11.000 de euro!

2.267 ori
<b>Cristiano Ronaldo da SMS-uri de 11.000 de euro!</b>Ei bine nu avem de-a face cu un nou record al facturii de telefonie mobila, ci cu amenda data celebrului fotbalist Cristiano Ronaldo de catre antrenorul sau, nemultumit ca elevul sau trimite SMS-uri in timpul antrenamentelor, ne informeaza Sport.ro. Alex...

Ei bine nu avem de-a face cu un nou record al facturii de telefonie mobila, ci cu amenda data celebrului fotbalist Cristiano Ronaldo de catre antrenorul sau, nemultumit ca elevul sau trimite SMS-uri in timpul antrenamentelor, ne informeaza Sport.ro.

Alex Ferguson, antrenorul tanarului sportiv a fost deranjat de faptul ca Ronaldo s-a oprit des din pregatire pentru a da SMS-uri. In general amenda practicata in astfel de cazuri este de 2750 de euro, dar Cristiano Ronaldo a primit un "bonus de tehnologie" se pare. Imaginati-va cat ar fi fost amenda daca fotbalistul folosea un iPhone si nu era familiarizat cu tastatura sa virtuala. Ganditi-va cum va reactiona Ferguson, atunci cand Ronaldo va descoperi instant messagingul pe telefonul mobil!

Oare cati fotbalisti din Romania sunt dependenti de telefonul mobil, mai ales acum cand e rost de transferuri? Ne imaginam 3 motive pentru care un fotbalist, fie el incepator sau star si-ar dori sa fie mereu aproape de terminalul sau mobil:

1. iubita
2. pariurile sportive
3. impresarul are o oferta grasa de la un alt club

Care vi se pare mai probabila?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×