Cosmote lanseaza un site bazat pe widgeturi, cu acces nelimitat la Internet pe mobil

2.381 ori
<b>Cosmote lanseaza un site bazat pe widgeturi, cu acces nelimitat la Internet pe mobil</b>Cosmote Romania se pregateste de un an 2010 in care va lansa probabil primele pachete de date 3G, dar deocamdata vine in intampinarea clientilor sai cu un serviciu numit "web&#39;n&#39;walk". Acesta permite utilizatorilor sa gaseasca orice continuturi...

Cosmote Romania se pregateste de un an 2010 in care va lansa probabil primele pachete de date 3G, dar deocamdata vine in intampinarea clientilor sai cu un serviciu numit "web'n'walk". Acesta permite utilizatorilor sa gaseasca orice continuturi dorite, fie ele si informatii din aplicatii widget, site-uri sau alte continuturi.

Operatorul ofera o lista initiala de 15 aplicatii tip widget, pe care le recomanda, ele oferind acces la ultimele stiri, informatii meteo, financiare si horoscop. In plus, acelasi portal va va permite sa accesati Facebook, Twitter, mailul dumneavoastra si alte site-uri de socializare. Site-ul functioneaza pe o versiune adaptata de Opera Mini si este suportat perfect pe infrastructura GPRS.

La ora actuala, serviciul este compatibil cu peste 50 de modele vandute de Cosmote, iar utilizatorii trebuie doar sa-l activeze pe unul dintre aceste handseturi. "Web'n'walk" e disponibil prin 2 tipuri de abonament: zilnic si lunar, ultimul costand 2.99 euro (fara TVA). Pentru fiecare zi calendaristica de utilizare, clientii vor plati 0.49 euro (fara TVA).

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×