LG Prada III si Lotus 2 devin oficiale la CES 2010?

1.700 ori
<b>LG Prada III si Lotus 2 devin oficiale la CES 2010?</b>O serie de lansari foarte interesante de telefoane va avea loc la CES 2010, primul eveniment tech al anului viitor. LG se afla pe lista companiilor care au evenimente speciale pregatite pentru show, cum ar fi cel de pe 7 ianuarie, care ii va include si pe...

O serie de lansari foarte interesante de telefoane va avea loc la CES 2010, primul eveniment tech al anului viitor. LG se afla pe lista companiilor care au evenimente speciale pregatite pentru show, cum ar fi cel de pe 7 ianuarie, care ii va include si pe cei de la Sprint si ar putea fi ocazia perfecta pentru a-l lansa pe LG Prada III.

Zvonul in legatura cu al treilea model Prada isi pierde din substanta cand ne dam seama ca primele modele ale seriei elegante nu au ajuns niciodata in SUA (prin operatori), deci o lansare prin Sprint nu prea ar avea sens pentru Prada III. Mai probabil este ca Sprint si LG sa prezinte oficial noul LG Lotus 2, care va veni cu un ecran touch extern, cu mentiunea ca nu se stie inca daca va pastra designul lui Lotus LX600 sau nu.

Indiferent de modelul LG lansat luna viitoare, puetem doar sa speram ca nu vom fi uimiti doar de design, ci si de specificatiile terminalului, fie ca e vorba de procesor, OS sau conectivitate.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×