Cosmote negociaza preluarea Zapp! Se pregateste un jucator cu mare potential

2.448 ori
<b>Cosmote negociaza preluarea Zapp! Se pregateste un jucator cu mare potential</b>Cosmote Group discuta in aceste zile preluarea companiei Telemobil, care detine reteaua Zapp, conform celor de la Business Standard, citand surse din interiorul companiilor. Grupul grec care controleaza Cosmote este interesat in special de licenta 3G a...

Cosmote Group discuta in aceste zile preluarea companiei Telemobil, care detine reteaua Zapp, conform celor de la Business Standard, citand surse din interiorul companiilor.

Grupul grec care controleaza Cosmote este interesat in special de licenta 3G a celor de la Zapp, dorind sa ofere servicii de date mobile. Cosmote este singurul operator de pe piata autohtona care nu detine o licenta 3G, iar preluarea Telemobil, detinut de fostul premier libanez Rafic Hariri, ar rezolva si aceasta ultima problema.

Tatonarile dintre companii au inceput inca din 2008, ajungandu-se la discutii despre tranzactie, care ar putea fi finalizata cel tarziu pana in toamna lui 2009, conform surselor anterior mentionate. Preluarea ar fi cu atat mai interesanta, cu cat segmentul de Internet mobil are o crestere spectaculoasa in ultimii ani, iar daca operatorul Cosmote va aplica tarifele sale unice si in acest domeniu, el va castiga un public nou si un profit pe masura.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×