Lenovo Pocket Yoga, prezentat intr-un teaser, rival pentru Vaio P?

Autor:  | Publicat în:  Lenovo 2.039 ori
<b>Lenovo Pocket Yoga, prezentat intr-un teaser, rival pentru Vaio P?</b>Unul dintre cele mai laudate netbookuri lansate in ultima vreme este cu siguranta Sony Vaio P, care are acum si un rival pe masura, produs de catre cei de la Lenovo: Pocket Yoga. Acesta a fost prezentat recent publicului intr-un teaser ce include imagini...

Unul dintre cele mai laudate netbookuri lansate in ultima vreme este cu siguranta Sony Vaio P, care are acum si un rival pe masura, produs de catre cei de la Lenovo: Pocket Yoga. Acesta a fost prezentat recent publicului intr-un teaser ce include imagini precum cea de mai jos.

Putem spune ca Pocket Yoga este raspunsul celor de la Lenovo la Vaio P, acesta din urma fiind inspirat de succesul seriei Asus Eee PC. Misteriosul netbook a fost confirmat ieri si vine cu un display ultra-lat in stil Vaio P plus o carcasa eleganta acoperita cu piele. Aflam si ca modelul vine cu un touchscreen cu suport pentry stylus si un format care ii permite sa fie utilizat drept un soi de tablet, ecranul putand fi intors invers.

Lenovo Pocket Yoga

Nu cunoastem lista completa de specificatii a acestui terminal, dar suntem convinsi ca el va include un procesor Intel Atom, sau un altul similar, alegerea fiind determinata de marime. Pocket Yoga va include probabil si un webcam si un controller gen trackpoint, care va suplimenta controlul oferit de touchscreen.

Via: [Electronista.com]

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×