Pantech lanseaza telefonul Wi-Fi WPP-8000

Autor:  | Publicat în:  Pantech 842 ori
<b>Pantech lanseaza telefonul Wi-Fi WPP-8000</b>Pantech tocmai a prezentat un nou telefon Wi-Fi, modelul WPP-8000, primul sub brandul acestei companii. WPP-8000 este bazat pe serviciul myLG070, al operatorului LG Dacom din Coreea de Sud, care permite accesarea webului printr-o conexiune wireless LAN....

Pantech tocmai a prezentat un nou telefon Wi-Fi, modelul WPP-8000, primul sub brandul acestei companii. WPP-8000 este bazat pe serviciul myLG070, al operatorului LG Dacom din Coreea de Sud, care permite accesarea webului printr-o conexiune wireless LAN.

Nu avem de-a face cu un telefon obisnuit (GSM sau CDMA), ci cu unul exclusiv dedicat utilizarii in retele Wi-Fi. Pantech WPP-8000 suporta de asemenea si functii gen Caller ID, mesagerie text si trebuie mentionat faptul ca display-ul sau nu este chiar mare, ceea ce ar trebui sa va jeneze la scrierea SMS-urilor.

Aflam si ca Pantech ar mai putea lansa terminale de acest gen, daca WPP-8000 se dovedeste a fi un succes si daca publicul asiatic il va aprecia in locul lui iPhone, sau a doua optiune, pe langa acesta.

Via: [Unwiredview.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×