Cosmote ofera acum Internet 3G la 21.6 Mbps

Autor:  | Publicat în:  Cosmote 1.734 ori
<b>Cosmote ofera acum Internet 3G la 21.6 Mbps</b>Cosmote este in sfarsit gata sa ofere Internet 3G clientilor sai, cu viteze de pana la 21.6 Mbps si preturi accesibile, dupa cum ne informeaza Ziarul Financiar. Operatorul cu numarul 3 din tara noastra ofera abonamente 3G de 21.6 Mbps la 12 euro pe luna...

Cosmote este in sfarsit gata sa ofere Internet 3G clientilor sai, cu viteze de pana la 21.6 Mbps si preturi accesibile, dupa cum ne informeaza Ziarul Financiar.

Operatorul cu numarul 3 din tara noastra ofera abonamente 3G de 21.6 Mbps la 12 euro pe luna (TVA inclus), pentru un trafic lunar de 5 GB. Initial, reteaua 3G va acoperi 10 orase, cele mai mari din Romania, conform operatorului de telefonie mobila. Debutul acestei oferte a avut loc la Timisoara, unde au fost livrate modemurile, iar in unele magazine se pot incheia contracte deja.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×