HTC anunta smartphone-uri cu suport pentru captura video 1080p, surround 5.1

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.435 ori
<b>HTC anunta smartphone-uri cu suport pentru captura video 1080p, surround 5.1</b>HTC nu se multumeste cu lansarea unor terminale inovatoare ca Nexus One sau HTC Desire, astfel ca a anuntat recent intentia de a produce telefoane cu functii avansate, ca suportul pentru captura 1080p. De asemenea, handseturile vor veni cu suport pentru...

HTC nu se multumeste cu lansarea unor terminale inovatoare ca Nexus One sau HTC Desire, astfel ca a anuntat recent intentia de a produce telefoane cu functii avansate, ca suportul pentru captura 1080p. De asemenea, handseturile vor veni cu suport pentru audio 5.1, dupa cum afirma chiar HTC in cadrul unei conferinte din Africa de Sud.

Sonorizarea cu surround de pe noile terminale este dezvoltata de catre HTC in colaborare cu Yamaha, cu primele modele cu aceasta tehnologie urmand sa fie lansate in trimestrul 3 al acestui an. E posibil ca noile smartphone-uri sa suporte si conectivitate HSPA+ de 14.4 Mbps, iar handseturile care vor realiza captura video 1080p vor fi disponibile din trimestrul 2, 2011.

In cadrul aceleiasi conferinte am aflat ca HTC ar pregati un tablet Android, posibil un rival pentru Apple iPad. Specificatiile sale sunt necunoscute, deocamdata.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×