iPhone 4G, disecat de Gizmodo

2.073 ori
<b>iPhone 4G, disecat de Gizmodo</b>Cei de la Gizmodo isi continua povestea cu iPhone 4G, dupa ce au pus mana pe prototipul gasit intr-un bar din SUA. Inainte de a-l returna celor de la Apple, ei au disecat terminalul fotografiindu-i componentele, dupa cum puteti vedea mai jos. Modelul de...

Cei de la Gizmodo isi continua povestea cu iPhone 4G, dupa ce au pus mana pe prototipul gasit intr-un bar din SUA. Inainte de a-l returna celor de la Apple, ei au disecat terminalul fotografiindu-i componentele, dupa cum puteti vedea mai jos.

Modelul de disectie este similar cu cel aplicat in cazul lui iPhone 3GS: se desurubeaza intai cele 2 suruburi din partea inferioara, apoi este folosita o ventuza pentru a inlatura componentele din partea din spate a handsetului. Observam ca bateria ocupa 50% din carcasa noului iPhone, semn al unei capacitati sporite a acestei unitati.

iPhone 4G Gizmodo

Procesul devine frustrant apoi, el implicand lucrul cu 40-50 de suruburi din interiorul telefonului, pozitionate in tot soiul de unghiuri dificile. Fara un manual, e foarte greu de aflat care dintre componente se pot detasa si care sunt nedetasabile, deci munca celor de la Gizmodo a fost destul de grea. Continuand disectia, aflam ca placa de baza a terminalului este de 3 ori mai mica decat cea de pe iPhone 3GS, trasatura care se aplica de fapt tuturor componentelor noului iPhone.

Noul iPhone, dezasamblat

Din pacate, secretomania Apple a intrat din noul in actiune, ei protejand sectiunea cu procesorul cu o mini-carcasa de metal, a carei inlaturare ar fi dus la distrugerea handsetului. Astfel, nu putem afla ce fel de procesor incorporeaza noul iPhone, iar trecand la ecran, dezasamblarea portiunii sale trebuie facuta cu grija, el putand fi zgariat din spate, exact ca un CD.

Concluzia acestei disectii este ca acesta este produsul final pe care il vom vedea prezentat la vara, dar si ca Apple a micsorat componentele telefonului, pentru a-l face mai subtire, dar si pentru a gazdui o baterie mai capabila.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×