Cosmote România anunță relansarea site-ului său, cu noi funcții și un nou design

Autor:  | Publicat în:  Cosmote 1.206 ori
<b>Cosmote România anunță relansarea site-ului său, cu noi funcții și un nou design</b>Cosmote România a anunțat relansarea website-ului său oficial, www.cosmote.ro, care va primi o nouă fată. Ideea este de a oferi mai ușor acces la informație și la serviciile companiei. Noul site aduce un nou design, dar și o nouă structură și...

Cosmote România a anunțat relansarea website-ului său oficial, www.cosmote.ro, care va primi o nouă fată. Ideea este de a oferi mai ușor acces la informație și la serviciile companiei. Noul site aduce un nou design, dar și o nouă structură și platforma e-shop integrată.

Aceasta din urmă permite achiziționarea produselor și serviciilor Cosmote, iar vizitatorii vor putea folosi acest mediu pentru a activa contracte noi sau pentru a le reînnoi pe cele deja existente. Olaf Lausen, Chief of Staff și Director Dezvoltarea Afacerii România afirma că noul cosmote.ro este automatizat în întregime și oferă o metodă mai simplă și eficientă de a naviga printre serviciile și produsele companiei.

Clienții pot să plaseze o comandă online și să primească coletul unde își doresc. Printre noile funcții ale acestui site se număra Automatul de Oferte, o modalitate de selecție prin care clienții își configurează pachetul cu smartphone, abonament, extraoptiune și accesoriu pe o singură pagină. Apoi există Match Me, care te ajută să îți găsești telefonul ideal în funcție de preferințe, folosind un chestionar.

Site-ul vine și cu Fast Access Line, o listă scrollabila care afișează cele mai importante acțiuni ce pot fi realizate de client. Cum vi se pare acest nou design?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×