Cosmote România anunță relansarea site-ului său, cu noi funcții și un nou design

1.278 ori
<b>Cosmote România anunță relansarea site-ului său, cu noi funcții și un nou design</b>Cosmote România a anunțat relansarea website-ului său oficial, www.cosmote.ro, care va primi o nouă fată. Ideea este de a oferi mai ușor acces la informație și la serviciile companiei. Noul site aduce un nou design, dar și o nouă structură și...

Cosmote România a anunțat relansarea website-ului său oficial, www.cosmote.ro, care va primi o nouă fată. Ideea este de a oferi mai ușor acces la informație și la serviciile companiei. Noul site aduce un nou design, dar și o nouă structură și platforma e-shop integrată.

Aceasta din urmă permite achiziționarea produselor și serviciilor Cosmote, iar vizitatorii vor putea folosi acest mediu pentru a activa contracte noi sau pentru a le reînnoi pe cele deja existente. Olaf Lausen, Chief of Staff și Director Dezvoltarea Afacerii România afirma că noul cosmote.ro este automatizat în întregime și oferă o metodă mai simplă și eficientă de a naviga printre serviciile și produsele companiei.

Clienții pot să plaseze o comandă online și să primească coletul unde își doresc. Printre noile funcții ale acestui site se număra Automatul de Oferte, o modalitate de selecție prin care clienții își configurează pachetul cu smartphone, abonament, extraoptiune și accesoriu pe o singură pagină. Apoi există Match Me, care te ajută să îți găsești telefonul ideal în funcție de preferințe, folosind un chestionar.

Site-ul vine și cu Fast Access Line, o listă scrollabila care afișează cele mai importante acțiuni ce pot fi realizate de client. Cum vi se pare acest nou design?

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×