Smash Hit review: cel mai bun joc iOS lansat În 2014 și testat pe iPad Mini Retina (Video)

1.626 ori
<b>Smash Hit review: cel mai bun joc iOS lansat În 2014 și testat pe iPad Mini Retina (Video)</b>Dacă tot am avut un iPad Mini Retina în teste de la evoMAG.ro, am decis să testăm și câteva jocuri interesante pe el. Printre ele se numără și Smash Hit, care se remarcă prin originalitate, grafică spectaculoasă și un fundal sonor relaxant....

Dacă tot am avut un iPad Mini Retinaîn teste de la evoMAG.ro, am decis să testăm și câteva jocuri interesante pe el. Printre ele se numără și Smash Hit, care se remarcă prin originalitate, grafică spectaculoasă și un fundal sonor relaxant.

Acest joc este disponibil gratuit pe iOS și arata fantastic pe un ecran Retina. Puteți plăti 1.7 euro pentru a activa două funcții importante ale jocului: suportul pentru salvarea în cloud și salvarea checkpointurilor. Prima va permite să continuați jocul pe alt terminal iOS, iar a doua va lăsa să continuați de unde ați rămas. Dacă nu vreți să cheltuiți nimic, va trebui să jucați mereu de la zero.

Smash Hit review​

Acest titlu e un soi de Tetris first person, dacă îmi permiteți aceasta comparație. Ideea este simplă: aruncați cu bile metalice în ferestre din sticlă și triunghiuri din sticlă albastră, care vă oferă câte 3 bile în plus. Când se termină bilele, se termină și jocul, iar dacă vă loviți de o suprafață atunci pierdeți cam 10 bile.

Trebuie să deblocați uși lovind cu bilele butoane și să loviți în zone strategice obstacolele masive din fața voastră. Totul se bazează pe sticlă și designuri fanteziste folosind acest material. Grafică este excelentă, iar fizică e foarte bună. Muzica este una de tip minimal, dar foarte relaxanta. Jocul este perfect, fără cusur și un must play. îi dăm o notă de 10 și îl descărcați de aici pentru iOS, sau de aici pentru Android.

iPad Mini Retina prețuri actualizate:

Smash Hit review, prezentat pe iPad Mini Retina

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×