Cosmote Romania atinge pragul de 6 milioane de clienti

1.363 ori
<b>Cosmote Romania atinge pragul de 6 milioane de clienti</b>Cosmote a anuntat ieri depasirea pragului de 6 milioane de clienti in Romania, compania dublandu-si astfel numarul de utilizatori in doar un an si jumatate. In 2008, Cosmote a fost liderul segmentului de noi achizitii de clienti, avand o cota de piata de...

Cosmote a anuntat ieri depasirea pragului de 6 milioane de clienti in Romania, compania dublandu-si astfel numarul de utilizatori in doar un an si jumatate.

In 2008, Cosmote a fost liderul segmentului de noi achizitii de clienti, avand o cota de piata de 48% si tot anul trecut, compania a inregistrat 2.2 milioane de noi utilizatori, cu 44% mai multi decat in 2007. La ora actuala, Cosmote Romania este operatorul cu cel mai insemnat aflux de clienti, in urma utilizarii serviciului de portabilitate.

Oficialii companiei afirma ca in acest an Cosmote doreste sa asigure servicii de calitate exceptionala si sa isi extinda baza de utilizatori, lansand noi produse si servicii, fie ca e vorba de categoriile prepaid, postpaid sau corporate. O initiativa originala a fost pusa deja in functiune recent, clientii operatorului urmand sa primeasca bani daca apelul lor este intrerupt in zone fara semnal Cosmote.

Aceasta este o premiera pentru Romania si suntem curiosi cum va arata Cosmote in 2010, in conditiile in care zvonurile afirma ca detinatorii sai doresc achizitionarea Zapp.

Via: [Cosmote.ro]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×