HTC anunta rezultatele financiare pentru 2008, vanzarea a 50% dintre telefoanele Windows Mobile

1.413 ori
<b>HTC anunta rezultatele financiare pentru 2008, vanzarea a 50% dintre telefoanele Windows Mobile</b>HTC tocmai a postat rezultatele sale financiare pentru anul 2008, inregistrand o crestere a veniturilor de 29% si ajungand astfel la suma de 4.5 miliarde de dolari, cu un profit de 931 de milioane. Performanta companiei a fost determinata de vanzarea a nu...

HTC tocmai a postat rezultatele sale financiare pentru anul 2008, inregistrand o crestere a veniturilor de 29% si ajungand astfel la suma de 4.5 miliarde de dolari, cu un profit de 931 de milioane.
Performanta companiei a fost determinata de vanzarea a nu mai putin de 12.03 milioane de terminale, dintre care 70% cu suport pentru conectivitate 3G. Luand in calcul faptul ca 1 milion de telefoane Android au fost vandute anul trecut, asta inseamna ca HTC a vandut peste 50% dintre cele 20 de milioane de terminale Windows Mobile ale anului 2008.

HTC Diamond a fost in mod clar hitul anului trecut, fiind vandut in 2 milioane de exemplare in doar 6 luni, un record absolut pentru companie. In ciuda crizei economice mondiale, HTC isi pastreaza optimismul in legatura cu viitorul sau, asteptandu-se ca profitul sa creasca semnificativ in 2009. Acest optimism se reflecta si in faptul ca producatorul taiwanez a cumparat pamant in Taipei, pentru a construi un nou segment de cercetare si dezvoltare.

Actiunile companiei HTC au crescut cu 10% fata de luna februarie a acestui an, iar producatorul isi va extinde productia in fabricile din Shanghai din octombrie.

Sursa: [Wmpoweruser.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×