HTC anunta rezultatele financiare pentru 2008, vanzarea a 50% dintre telefoanele Windows Mobile

1.429 ori
<b>HTC anunta rezultatele financiare pentru 2008, vanzarea a 50% dintre telefoanele Windows Mobile</b>HTC tocmai a postat rezultatele sale financiare pentru anul 2008, inregistrand o crestere a veniturilor de 29% si ajungand astfel la suma de 4.5 miliarde de dolari, cu un profit de 931 de milioane. Performanta companiei a fost determinata de vanzarea a nu...

HTC tocmai a postat rezultatele sale financiare pentru anul 2008, inregistrand o crestere a veniturilor de 29% si ajungand astfel la suma de 4.5 miliarde de dolari, cu un profit de 931 de milioane.
Performanta companiei a fost determinata de vanzarea a nu mai putin de 12.03 milioane de terminale, dintre care 70% cu suport pentru conectivitate 3G. Luand in calcul faptul ca 1 milion de telefoane Android au fost vandute anul trecut, asta inseamna ca HTC a vandut peste 50% dintre cele 20 de milioane de terminale Windows Mobile ale anului 2008.

HTC Diamond a fost in mod clar hitul anului trecut, fiind vandut in 2 milioane de exemplare in doar 6 luni, un record absolut pentru companie. In ciuda crizei economice mondiale, HTC isi pastreaza optimismul in legatura cu viitorul sau, asteptandu-se ca profitul sa creasca semnificativ in 2009. Acest optimism se reflecta si in faptul ca producatorul taiwanez a cumparat pamant in Taipei, pentru a construi un nou segment de cercetare si dezvoltare.

Actiunile companiei HTC au crescut cu 10% fata de luna februarie a acestui an, iar producatorul isi va extinde productia in fabricile din Shanghai din octombrie.

Sursa: [Wmpoweruser.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×