Cosmote România continuă surprizele și ofertele Începute În 2013 și În 2014

Autor:  | Publicat în:  Cosmote 1.617 ori
<b>Cosmote România continuă surprizele și ofertele Începute În 2013 și În 2014</b>Cosmote România anunța astăzi prelungirea ofertei promoționale lansate la finalul lui noiembrie în 2013. Astfel, ofertele speciale și surprizele vor continua până la data de 31 ianuarie 2014. &nbsp; Portofoliul de beneficii duble a fost un succes,...

Cosmote România anunța astăzi prelungirea ofertei promoționale lansate la finalul lui noiembrie în 2013. Astfel, ofertele speciale și surprizele vor continua până la data de 31 ianuarie 2014.

Portofoliul de beneficii duble a fost un succes, de aici și continuarea campaniei. Ce înseamnă acest lucru pentru client? Ei bine, clienții cu abonament Cosmote România pot avea beneficii duble până la 31 ianuarie în planurile tarifare Cosmote Free și o reducere de 20% din valoarea abonamentului lunar de voce sau date. Reducerea se aplică dacă acesta este activat împreună cu un serviciu TV Romtelecom în rețeaua magazinelor Cosmote.

Va rămâne disponibil până la finalul acestei luni și planul tarifar Free L, cu 15 euro abonament lunar, Internet nelimitat, minute naționale și internaționale zona 1, minute Cosmote și Romtelecom fix, mesaje naționale și în rețea, dar și acces 4G gratuit. Cosmote furnizează și trafic nelimitat și netaxat pentru aplicația WhatsApp până pe 31 ianuarie.

Detalii găsiți și aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×