Facebook finalizează un nou produs: agregatorul de știri Paper

Autor:  | Publicat în:  Facebook 808 ori
<b>Facebook finalizează un nou produs: agregatorul de știri Paper</b>Facebook Paper este cel mai nou proiect al companiei lui Zuckerberg și aparent acesta este un news reader, un agregator de știri care se va lansa în luna curentă. Cei apropiați de proiect afirma că designul sau aduce cu al lui Flipboard. &nbsp; De...

Facebook Paper este cel mai nou proiect al companiei lui Zuckerberg și aparent acesta este un news reader, un agregator de știri care se va lansa în luna curentă. Cei apropiați de proiect afirma că designul sau aduce cu al lui Flipboard.

De această inițiativă s-a ocupat Chrix Cox, vicepreședinte Facebook pe partea de produse. Paper va prelua tot fluxul de știri al utilizatorului și îl va transforma într-un format mai digerabil. Inspirația principală aici ar fi Flipboard, dar layout-ul final e necunoscut. Paper este în dezvoltare de câțiva ani și a trecut în standby atunci când Facebook a relansat News Feed ca parte a lui Project Reader.

Trebuie să aflați că acest proiect are 2 aspecte importante: va crește nivelul de interacțiune al utilizatorilor cu Facebook și va permite creșterea de vânzari pentru spațiul de reclame. Mă aștept să primim și o aplicație Facebook Paper separată și eventual preinstalata pe telefoane viitoare.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×