Cosmote România Își anunță veniturile pe 2010 și planurile de viitor

Autor:  | Publicat în:  Cosmote 1.645 ori
<b>Cosmote România Își anunță veniturile pe 2010 și planurile de viitor</b>Cosmote România a anunțat astăzi planurile sale de viitor și cele pentru acest an, amintind și de veniturile pe 2010, considerat un an dificil și provocator. Rezultatele financiare pe 2010 fuseseră făcute publice pe 25 februarie, ocazie cu care am...

Cosmote România a anunțat astăzi planurile sale de viitor și cele pentru acest an, amintind și de veniturile pe 2010, considerat un an dificil și provocator. Rezultatele financiare pe 2010 fuseseră făcute publice pe 25 februarie, ocazie cu care am aflat că operatorul a obținut venituri totale de 468.8 milioane de euro.

Această sumă este cu 7.2% mai mare decât cea pe anul 2009, iar anunțurile Cosmote continuă cu o informație despre investițiile companiei în țara noastră. Astfel aflăm că firma a investit în ultimii 6 ani aproape 1 miliard de euro în total, obținând venituri totale de 1.4 miliarde de euro în această perioadă.

Efectuând un calcul simplist, deducem că pentru fiecare 1.4 euro obținuți drept venit, Cosmote a returnat în România câte un euro în investiții, în ultimii 6 ani. Konstantinos Apostolou, Financial Division Director, Cosmote România declară că în 2011 scopul companiei este să investească în același ritm ca și în 2010, banii urmând să meargă către domenii importante precum punctele de contact cu clienții.

Se va pune accentul în acest an pe segmentele corporate și broadband, dar și pe dezvoltarea rețelei, în vederea lansării de noi tehnologii, conform aceluiași oficial Cosmote.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×