Cosmote Romania ofera reduceri, Cosmote FYROM ofera telefonie fixa

2.389 ori
<b>Cosmote Romania ofera reduceri, Cosmote FYROM ofera telefonie fixa</b>Avem 2 vesti despre operatorul Cosmote, cu privire atat la activitatea sa din Romania, cat si cea din FYROM (Former Yugoslavia Republic of Macedonia). Cosmote Romania a anuntat oficial reducerea tarifelor la apeluri catre alte retele cu 6.5% (pana la...

Avem 2 vesti despre operatorul Cosmote, cu privire atat la activitatea sa din Romania, cat si cea din FYROM (Former Yugoslavia Republic of Macedonia). Cosmote Romania a anuntat oficial reducerea tarifelor la apeluri catre alte retele cu 6.5% (pana la 0.178 euro/minut). Intre timp, in FYROM clientii Cosmote dispun acum de servicii de telefonie fixa.

Cosmofon, subsidiara Cosmote Group din FYROM a lansat serviciul "ALLO" de telefonie fixa, exploatand reteaua de telecomunicatii a companiei. Cosmofon are un parcurs excelent, achizitionand deja o licenta 3G si 4 licente regionale WiMAX, dupa doar 5 ani de prezenta pe piata FYROM. La ora actuala operatorul ofera o acoperire de 99.8% a populatiei, iar Cosmofon avea 618.000 de clienti la finalul primului trimestru al anului 2008.

Revenind la Cosmote Romania, aflam ca acestia au redus numarul de abonamente disponibile de la 9 la 7, iar acestea includ acum si mesaje scrise. Abonatii existenti isi pot pastra planurile tarifare vechi, sau pot alege noile variante, in functie de contractele incheiate cu operatorul. Cosmote Romania avea la finalul lunii martie 4.2 milioane de clienti.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×