Google Android amanat? Telenovela Google continua... fara Google Phone

1.315 ori
<b>Google Android amanat? Telenovela Google continua... fara Google Phone</b>Dupa ce aflam ca telefonul Google va fi amanat pana in 2009, pentru ca a doua zi zvonurile sa fie infirmate, Google se lupta din nou cu zvonurile, care de data asta afirma ca si sistemul de operare Android va fi amanat. Wall Street Journal anunta luni ca...

Dupa ce aflam ca telefonul Google va fi amanat pana in 2009, pentru ca a doua zi zvonurile sa fie infirmate, Google se lupta din nou cu zvonurile, care de data asta afirma ca si sistemul de operare Android va fi amanat.

Wall Street Journal anunta luni ca Google Android are probleme in procesul de dezvoltare, astfel ca lansarea primelor terminale cu acest OS va fi amanata. Google a afirmat, in schimb ca planurile sale raman neschimbate, iar primele handseturi dotate cu Android vor sosi in cea de-a doua jumatate a lui 2008. Wall Street Journal ne informa despre faptul ca problemele lui Android sunt cauzate de operatorii si producatorii de telefoane implicati in proiect, care se lupta cu dead line-urile.

T-Mobile a anuntat, spre exemplu ca planuieste sa lanseze un telefon dotat cu Android in cel de-al patrulea trimestru al anului. In schimb, Sprint va trebui sa astepte probabil pana in 2009, de vreme ce doreste sa ofere propriile servicii pe Android si nu cele standard. Exista si zvonuri ce afirma ca Sprint va renunta total la acest proiect, concentrandu-se pe o varianta 4G a platformei, compatibila cu infrastructura sa viitoare. China Mobile a anuntat de asemenea o lansare de terminale Android la finalul lui 2008 sau in 2009, problemele acestora fiind cauzate de traducerea caracterelor romane in chineza si de implementarea suportului pentru serviciile de date ale operatorului pe platforma Android.

Va reamintim ca Google prezenta cu nici o luna in urma un terminal Android, cu suport 3G HSDPA, bazat pe un procesor Qualcomm, dotat cu un touchscreen Synaptics, 128MB RAM si memorie flash de 256MB. Printre motivele pentru care amanarea lansarii lui Android pare posibila se numara si protestele developerilor, care au afirmat ca este foarte greu sa lucrezi cu aceasta platforma.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×