Cozi stil Apple pentru tableta Microsoft Surface; Adepții Marului se declară surprinși!

1.505 ori
<b>Cozi stil Apple pentru tableta Microsoft Surface; Adepții Marului se declară surprinși!</b>Când ai un site numit "Cult of Mac", care în traducere liberă poate însemna și "secta Mac-ului", te aștepți clar să fie vorba de un fanatic Apple în spatele său. De aceea nu mă miră că într-un articol recent Cult of Mac se declară șocat de...

Când ai un site numit "Cult of Mac", care în traducere liberă poate însemna și "secta Mac-ului", te aștepți clar să fie vorba de un fanatic Apple în spatele său. De aceea nu mă miră că într-un articol recentCult of Mac se declară șocat de cozile la tableta Surface de la Microsoft, care amintesc de cele pentru iPhone.

Evident, e posibil ca Microsoft să fi plătit câțiva oameni să stea la coadă, doar știm că se practica asta și la Apple în primele zile ale lui iPhone, la Orange Polonia, dacă nu mă înșeală memoria. Totuși, dacă aceste cozi sunt reale, veștile sunt excelente pentru Microsoft, deși primele review-uri ale tabletelor Surface nu au fost chiar strălucite. Marile bloguri IT/tech se plâng de un paradox și anume că la capitolul hardware și design produsul strălucește, dar la software nu prea, deși Microsoft e o companie software.

Cozi stil Apple pentru tableta Microsoft Surface; Adepții Marului se declară surprinși!

Revenind la povestea celor de la Cult of Mac, un editor al site-ului s-a gândit să se ducă să cumpere o tabletă Surface, crezând că tot procesul va dura 10 minute. Când a ajuns la Microsoft Store (da, există așa ceva) a găsit o coadă de 125 de persoane și un timp de așteptare de 2 ore. Povestea se repetă și la alte magazine Microsoft din SUA, mai ales în Seattle, dar acolo persoanele de la coadă sunt asociate cu Microsoft. Aici apar și probleme și anume faptul că angajații magazinelor nu sunt obișnuiți cu un volum atât de mare de clienți și durează o oră să proceseze 15 achiziții.

Să fie Surface Tablet hitul toamnei?

Coxi Windows 8

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×