Craciunul vine mai devreme cu un laptop Acer Aspire cadou de la compari.ro (concurs)

Autor:  | Publicat în:  Concurs 1.298 ori
<b>Craciunul vine mai devreme cu un laptop Acer Aspire cadou de la compari.ro (concurs)</b>Daca ati folosit recent compari.ro pentru a gasi cele mai bune preturi la produsele electronice si electrocasnice, stiti probabil ca nu cu mult timp in urma a debutat un concurs pe acest site. In asteptarea Craciunului, aveti sansa de a castiga un cadou,...

Daca ati folosit recent compari.ro pentru a gasi cele mai bune preturi la produsele electronice si electrocasnice, stiti probabil ca nu cu mult timp in urma a debutat un concurs pe acest site. In asteptarea Craciunului, aveti sansa de a castiga un cadou, un laptop Acer Aspire 1410-8373.

Concursul se desfasoara pana pe 31 octombrie 2010, iar tragerea la sorti a castigatorului va avea loc pe 2 noiembrie 2010. Ce trebuie sa faceti? Pentru a castiga primul cadou de Craciun cu mai bine de o luna inaintea sarbatorilor, trebuie sa raspundeti la cel putin 3 intrebari pe pagina "In Asteptarea Craciunului", de pe compari.ro.

Aceasta va fi activa o luna, iar raspunsul la cele 3 intrebari va va include printre participantii la tragerea la sorti. Detalii despre concurs si regulile sale le aflati de aici.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×