Craciunul vine mai devreme cu un laptop Acer Aspire cadou de la compari.ro (concurs)

Autor:  | Publicat în:  Concurs 1.309 ori
<b>Craciunul vine mai devreme cu un laptop Acer Aspire cadou de la compari.ro (concurs)</b>Daca ati folosit recent compari.ro pentru a gasi cele mai bune preturi la produsele electronice si electrocasnice, stiti probabil ca nu cu mult timp in urma a debutat un concurs pe acest site. In asteptarea Craciunului, aveti sansa de a castiga un cadou,...

Daca ati folosit recent compari.ro pentru a gasi cele mai bune preturi la produsele electronice si electrocasnice, stiti probabil ca nu cu mult timp in urma a debutat un concurs pe acest site. In asteptarea Craciunului, aveti sansa de a castiga un cadou, un laptop Acer Aspire 1410-8373.

Concursul se desfasoara pana pe 31 octombrie 2010, iar tragerea la sorti a castigatorului va avea loc pe 2 noiembrie 2010. Ce trebuie sa faceti? Pentru a castiga primul cadou de Craciun cu mai bine de o luna inaintea sarbatorilor, trebuie sa raspundeti la cel putin 3 intrebari pe pagina "In Asteptarea Craciunului", de pe compari.ro.

Aceasta va fi activa o luna, iar raspunsul la cele 3 intrebari va va include printre participantii la tragerea la sorti. Detalii despre concurs si regulile sale le aflati de aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×