SMS-uri gratuite, acum prin Yahoo Messenger!

3.473 ori
<b>SMS-uri gratuite, acum prin Yahoo Messenger!</b>Cunoscut drept cel mai popular client de IM din tara noastra, Yahoo Messenger a beneficiat recent de o versiune mobila updatata. Printre functiile sale cele mai apreciate se numara si cea care permite utilizatorului sa trimita SMS-uri gratuite. Mesajele...

Cunoscut drept cel mai popular client de IM din tara noastra, Yahoo Messenger a beneficiat recent de o versiune mobila updatata. Printre functiile sale cele mai apreciate se numara si cea care permite utilizatorului sa trimita SMS-uri gratuite.

Mesajele text pot fi trimise unuia dintre prietenii din lista de contacte a lui Yahoo Messenger, cu o singura conditie: numarul sau de telefon sa fie trecut in agenda. Aceasta functie este disponibila si daca accesati Yahoo Messenger sub forma de site pe telefonul mobil, la adresa m.yahoo.com/messenger.

Cei de la go4it.ro au testat aceasta functie, care deocamdata nu functioneaza, fie pentru ca tara noastra nu e pe lista teritoriilor suportate fie pentru ca aplicatia este in faza beta.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×