Produse evoMAG.ro

SMS-uri gratuite, acum prin Yahoo Messenger!

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii Telefoane 3.268 ori
<b>SMS-uri gratuite, acum prin Yahoo Messenger!</b>Cunoscut drept cel mai popular client de IM din tara noastra, Yahoo Messenger a beneficiat recent de o versiune mobila updatata. Printre functiile sale cele mai apreciate se numara si cea care permite utilizatorului sa trimita SMS-uri gratuite. Mesajele...

Cunoscut drept cel mai popular client de IM din tara noastra, Yahoo Messenger a beneficiat recent de o versiune mobila updatata. Printre functiile sale cele mai apreciate se numara si cea care permite utilizatorului sa trimita SMS-uri gratuite.

Mesajele text pot fi trimise unuia dintre prietenii din lista de contacte a lui Yahoo Messenger, cu o singura conditie: numarul sau de telefon sa fie trecut in agenda. Aceasta functie este disponibila si daca accesati Yahoo Messenger sub forma de site pe telefonul mobil, la adresa m.yahoo.com/messenger.

Cei de la go4it.ro au testat aceasta functie, care deocamdata nu functioneaza, fie pentru ca tara noastra nu e pe lista teritoriilor suportate fie pentru ca aplicatia este in faza beta.

Crazy Days pe eMAG! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×