Intel inside Android În curând! Procesoarele Atom ajung și pe smartphone-uri

Autor:  | Publicat în:  Intel 1.547 ori
<b>Intel inside Android În curând! Procesoarele Atom ajung și pe smartphone-uri</b>Dacă Nvidia ne promite performanțe deosebite de la Tegra 3 și următoarele procesoare, iar Qualcomm are la rândul său planuri mari, nici Intel nu e mai prejos. CEO-ul Intel Paul Otellini a declarat recent că vom vedea variante mobile ale...

Dacă Nvidia ne promite performanțe deosebite de la Tegra 3 și următoarele procesoare, iar Qualcomm are la rândul său planuri mari, nici Intel nu e mai prejos. CEO-ul Intel Paul Otellini a declarat recent că vom vedea variante mobile ale procesoarelor Atom pe terminale viitoare.

Se pare că Intel are deja o afinitate pentru Android, lăudând felul în care Google a luat din cota de piață Apple. în plus, procesoarele mobile Intel vor debuta pe terminale Android și ni se promite aici un consum redus de energie, o arhitectură unică și o inovație deosebită. și toate acestea prin colaborarea Intel-Google, care cu siguranță că nu va pica foarte bine celor de la Qualcomm sau Nvidia.

Se zvonea la un moment dat că vom vedea o colaborare mai strânsă între Nokia și Intel, de vreme ce ambele lucrau la MeeGo, dar se pare că acum OS-ul rămâne mai degrabă în sarcina Intel și a companiilor interesate precum LG. Intel și-a anunțat implicarea și în dezvoltarea lui Chrome OS, Google TV și diferite alte servicii și produse.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×