Intel inside Android În curând! Procesoarele Atom ajung și pe smartphone-uri

1.626 ori
<b>Intel inside Android În curând! Procesoarele Atom ajung și pe smartphone-uri</b>Dacă Nvidia ne promite performanțe deosebite de la Tegra 3 și următoarele procesoare, iar Qualcomm are la rândul său planuri mari, nici Intel nu e mai prejos. CEO-ul Intel Paul Otellini a declarat recent că vom vedea variante mobile ale...

Dacă Nvidia ne promite performanțe deosebite de la Tegra 3 și următoarele procesoare, iar Qualcomm are la rândul său planuri mari, nici Intel nu e mai prejos. CEO-ul Intel Paul Otellini a declarat recent că vom vedea variante mobile ale procesoarelor Atom pe terminale viitoare.

Se pare că Intel are deja o afinitate pentru Android, lăudând felul în care Google a luat din cota de piață Apple. în plus, procesoarele mobile Intel vor debuta pe terminale Android și ni se promite aici un consum redus de energie, o arhitectură unică și o inovație deosebită. și toate acestea prin colaborarea Intel-Google, care cu siguranță că nu va pica foarte bine celor de la Qualcomm sau Nvidia.

Se zvonea la un moment dat că vom vedea o colaborare mai strânsă între Nokia și Intel, de vreme ce ambele lucrau la MeeGo, dar se pare că acum OS-ul rămâne mai degrabă în sarcina Intel și a companiilor interesate precum LG. Intel și-a anunțat implicarea și în dezvoltarea lui Chrome OS, Google TV și diferite alte servicii și produse.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×