Producătorii de telefoane și operatorii Încep o inițiativă antifurt pentru smartphone-uri

Autor:  | Publicat în:  Tehnologie 790 ori
<b>Producătorii de telefoane și operatorii Încep o inițiativă antifurt pentru smartphone-uri</b>Apple, Google, Microsoft, dar și alte nume mari, printre care și operatori au decis să pornească o inițiativă prin care să ofere în sfârșit o soluție solidă antifurt pentru smartphone-uri. &nbsp; Sub numele de "Smartphone Anti Theft Voluntary...

Apple, Google, Microsoft, dar și alte nume mari, printre care și operatori au decis să pornească o inițiativă prin care să ofere în sfârșit o soluție solidă antifurt pentru smartphone-uri.

Sub numele de "Smartphone Anti Theft Voluntary Commitment", inițiativa se va aplica pentru toate telefoanele vândute de companiile înscrise începând cu iulie 2015. Printre toolurile și serviciile oferite gratuit se numără și posibilitatea de a șterge datele personale de la distanță, fie că e vorba de contacte, fotografii sau mailuri, atunci când handsetul e furat.

De asemenea cu aceste tooluri veți putea face telefonul inutilizabil, blocându-l astfel încât să nu poată fi folosit fără un PIN special. Operatorii și producătorii vor oferi și posibilitatea de a preveni reactivarea terminalului fără permisiunea deținătorului său, blocând orice factory reset. Apoi ei vor lucra și la o metodă eficientă de a debloca handsetul odată recuperat, inclusiv cu soluții cloud de backup.

Cum vă suna această inițiativă?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×