Creatorul ROM-urilor Energy, NRGZ28, trece la Android!

Autor:  | Publicat în:  Android 1.800 ori
<b>Creatorul ROM-urilor Energy, NRGZ28, trece la Android!</b>Va mai amintiți interviul cu NRGZ28, faimosul dezvoltator român care a creat atât de multe ROM-uri apreciate pe terminalele HTC? Ei bine, specialistul a anunțat recent că după o perioadă îndelungată de dezvoltare pe platforma Windows Mobile, el...

Va mai amintiți interviul cu NRGZ28, faimosul dezvoltator român care a creat atât de multe ROM-uri apreciate pe terminalele HTC? Ei bine, specialistul a anunțat recent că după o perioadă îndelungată de dezvoltare pe platforma Windows Mobile, el va trece la Android.

Interesant e faptul că NRGZ28 respinge din start Windows Phone 7, afirmând că acest OS e prea simplu și că are nevoie de o mai mare putere de customizare, pe care o va găsi doar la Android. Cu această ocazie, dezvoltatorul a devenit și utilizator de MyTouch4G, acest model HTC fiind cel mai probabil vizat pentru următorul ROM Android.

Printre cele mai mari reușite ale lui NRGZ28 se numără hack-ul ce realizează dual boot-ul pe același telefon. Să vedem cum vor arăta noile ROM-uri ENERGY pe Android de această dată și mai ales folosind Gingerbread și poate în viitor și Honeycomb.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×