Creatorul ROM-urilor Energy, NRGZ28, trece la Android!

Autor:  | Publicat în:  Android 1.792 ori
<b>Creatorul ROM-urilor Energy, NRGZ28, trece la Android!</b>Va mai amintiți interviul cu NRGZ28, faimosul dezvoltator român care a creat atât de multe ROM-uri apreciate pe terminalele HTC? Ei bine, specialistul a anunțat recent că după o perioadă îndelungată de dezvoltare pe platforma Windows Mobile, el...

Va mai amintiți interviul cu NRGZ28, faimosul dezvoltator român care a creat atât de multe ROM-uri apreciate pe terminalele HTC? Ei bine, specialistul a anunțat recent că după o perioadă îndelungată de dezvoltare pe platforma Windows Mobile, el va trece la Android.

Interesant e faptul că NRGZ28 respinge din start Windows Phone 7, afirmând că acest OS e prea simplu și că are nevoie de o mai mare putere de customizare, pe care o va găsi doar la Android. Cu această ocazie, dezvoltatorul a devenit și utilizator de MyTouch4G, acest model HTC fiind cel mai probabil vizat pentru următorul ROM Android.

Printre cele mai mari reușite ale lui NRGZ28 se numără hack-ul ce realizează dual boot-ul pe același telefon. Să vedem cum vor arăta noile ROM-uri ENERGY pe Android de această dată și mai ales folosind Gingerbread și poate în viitor și Honeycomb.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×