Creierul din spatele seriei Galaxy S și Galaxy Tab părăsește Samsung

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.457 ori
<b>Creierul din spatele seriei Galaxy S și Galaxy Tab părăsește Samsung</b>Samsung a pierdut un personaj important în persoana CTO-ului Omar Khan, creierul din spatele telefoanelor Galaxy S și Galaxy S II, dar și al seriei de tablete Galaxy Tab. Oficialul va părăsi producătorul asiatic în favoarea celor de la Citigroup,...

Samsung a pierdut un personaj important în persoana CTO-ului Omar Khan, creierul din spatele telefoanelor Galaxy S și Galaxy S II, dar și al seriei de tablete Galaxy Tab. Oficialul va părăsi producătorul asiatic în favoarea celor de la Citigroup, ocupându-se pe viitor de secțiunea de banking digital.

Dacă Galaxy Tab a înregistrat vânzări rezonabile, iar Galaxy S a doborât recorduri cu peste 10 milioane de unități vândute anul trecut, nici Galaxy S II nu se lăsă mai prejos, atingând 3 milioane de unități în 55 de zile. Totuși, între timp Samsung a început să nu mai fie privit ca un rival major pentru Apple și al său iPad, pe fondul apariției unor tablete Acer și ASUS foarte atractive ca preț.

Va fi nevoie de o nouă direcție pentru producătorul sud-coreean și de o tabletă mai bună decât Galaxy Tab 10.1 și modelul Tab 8.9. Oare ce planuri de viitor va avea succesorul lui Khan și cu ce terminal ne va surprinde acesta?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×