Smartphone Android cu buton Google+ produs de HTC În viitorul apropiat?

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.811 ori
<b>Smartphone Android cu buton Google+ produs de HTC În viitorul apropiat?</b>După ce HTC ChaCha ne-a impresionat plăcut cu butonul sau Facebook și funcțiile sale de socializare, iată că aflăm că până la a vedea un telefon cu buton Twitter am putea asista la debutul unui terminal cu tastă dedicată Google+. Teoria a fost...

După ce HTC ChaCha ne-a impresionat plăcut cu butonul sau Facebook și funcțiile sale de socializare, iată că aflăm că până la a vedea un telefon cu buton Twitter am putea asista la debutul unui terminal cu tastă dedicată Google+. Teoria a fost susținută și răspândită pe site-uri tech de anvergură precum Pocketnow, Slashgear sau Android and Me.

în spatele acestui nou telefon axat pe socializare se ascunde acest cont Facebook, care citează surse din cadrul Google ce au detalii despre un telefon HTC cu buton G+. Cât de reale sunt informațiile nu știm încă, dar având în vedere evoluția rapidă a serviciului Google+ e foarte posibil ca în viitor să vedem și un astfel de smartphone.

Un buton G+ ar putea funcționa cam în același mod ca și cel Facebook, pe care vi l-am detaliat aici. Tasta dedicată va putea fi activată din orice aplicație și va partaja statusuri, melodii și diferite conținuturi prin intermediul serviciului de socializare al motorului de căutare. Deocamdată nu este cazul să ne pripim, deoarece Google+ va trebui să atingă măcar un sfert din popularitatea lui Facebook până la avea propriile telefoane.

Există și o posibilitate ca telefonul HTC cu buton G+ să fie Nexus 3, după cum afirma Pocketnow, dar după confirmarea Samsung cu privire la noul Nexus și apoi cererea de ștergere a informației, nu știm ce să mai credem.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×