Google testează prototipuri de terminale pliabile Pixel și aduce suport nativ pentru pliabile în Android 10 Q

468 ori
<b>Google testează prototipuri de terminale pliabile Pixel și aduce suport nativ pentru pliabile în Android 10 Q</b>Conferința dezvoltatorilor Google I/O 2019 ne aduce iată și informații mai picante, un exemplu fiind declarația lui Mario Queiroz (șeful echipei hardware Pixel) care ne poveștește despre pliabile. Acesta declară faptul

Conferința dezvoltatorilor Google I/O 2019 ne aduce iată și informații mai picante, un exemplu fiind declarația lui Mario Queiroz (șeful echipei hardware Pixel) care ne poveștește despre pliabile. Acesta declară faptul că Google a început deja dezvoltarea și testarea de prototipuri de terminale pliabile de ceva timp, dar cu toate acestea nu a reușit să găsească un punct forte clar care să-i împingă spre o eventuală lansare comercială, cel puțin pentru moment.

Se lucrează totuși la proiecte ce implică device-uri pliabile, dar momentan Google nu va lansa asemenea produse pe piață din principa funcționalității reduse și probabil a costurilor mari pe care le implică pliabilele. Am văzut că Samsung a dat greș în lansarea comercială a primului său pliabil și toate amânările par a indica faptul că eventual device-ul va fi complet anulat.

Graba strică treaba și înainte de a lansa un așa device pe piață cei de la Google vor să testeze în detaliu toate aspectele ce compun o asemenea experiență. Nu știm când exact va introduse la vânzare marele G un telefon pliabil, dar cu toate acestea ajută ceilalți producători prin introducerea suportului nativ în Android 10 Q pentru mai multe formaturi de smartphone-uri pliabile. 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×