Google testează prototipuri de terminale pliabile Pixel și aduce suport nativ pentru pliabile în Android 10 Q

Autor:  | Publicat în:  Google 345 ori
<b>Google testează prototipuri de terminale pliabile Pixel și aduce suport nativ pentru pliabile în Android 10 Q</b>Conferința dezvoltatorilor Google I/O 2019 ne aduce iată și informații mai picante, un exemplu fiind declarația lui Mario Queiroz (șeful echipei hardware Pixel) care ne poveștește despre pliabile. Acesta declară faptul

Conferința dezvoltatorilor Google I/O 2019 ne aduce iată și informații mai picante, un exemplu fiind declarația lui Mario Queiroz (șeful echipei hardware Pixel) care ne poveștește despre pliabile. Acesta declară faptul că Google a început deja dezvoltarea și testarea de prototipuri de terminale pliabile de ceva timp, dar cu toate acestea nu a reușit să găsească un punct forte clar care să-i împingă spre o eventuală lansare comercială, cel puțin pentru moment.

Se lucrează totuși la proiecte ce implică device-uri pliabile, dar momentan Google nu va lansa asemenea produse pe piață din principa funcționalității reduse și probabil a costurilor mari pe care le implică pliabilele. Am văzut că Samsung a dat greș în lansarea comercială a primului său pliabil și toate amânările par a indica faptul că eventual device-ul va fi complet anulat.

Graba strică treaba și înainte de a lansa un așa device pe piață cei de la Google vor să testeze în detaliu toate aspectele ce compun o asemenea experiență. Nu știm când exact va introduse la vânzare marele G un telefon pliabil, dar cu toate acestea ajută ceilalți producători prin introducerea suportului nativ în Android 10 Q pentru mai multe formaturi de smartphone-uri pliabile. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×