Xiaomi Pocophone F2 apare în GeekBench cu puternicul cipset Snapdragon 855 la bord

1.751 ori
<b>Xiaomi Pocophone F2 apare în GeekBench cu puternicul cipset Snapdragon 855 la bord</b>La câteva zile distanță de la apariția lui Xiaomi Pocophone F1 Lite în cadrul testului GeekBench, iată că avem parte de și de o listare a mult-așteptatului flagship Pocophone F2 ce va debuta pe parcursul acestui an

La câteva zile distanță de la apariția lui Xiaomi Pocophone F1 Lite în cadrul testului GeekBench, iată că avem parte de și de o listare a mult-așteptatului flagship Pocophone F2 ce va debuta pe parcursul acestui an. Înainte de a vorbi despre dotările dezvăluite în cazul de față, trebuie spus că am putea privi aici asupra rezultatelor obținute de o versiune de test Poco F2 sau chiar o unitate prototip.

Pocophone f2

Observăm menționat puternicul procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 855 aici alături de doar 4 GB RAM, dotare din urmă relativ ciudată ținând cont de faptul că Poco F1 avea 6 GB RAM pe varianta de bază. Nici scorul obținut de către telefon nu este unul impresionant deși avem noul procesor flagship la bord, încă un semn că ar putea fi vorba despre un prototip.

Inedit faptul că telefonul apare rulând sistemul de operare Android Q, release care în momentul de față este disponibil doar sub formă de beta pentru telefoanele Pixel. O surpriză ar fi ca Xiaomi să vină cu Android One pe acest succesor al lui Pocophone, cu toate că șansele sunt destul de mici.

Așteptăm noi leak-uri care să confirme sau infirme dotările vazute aici și suntem curioși să descoperim primele fotografii ale telefonului și schimbările aduse la nivel de look. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×