Creste numarul de telefoane mobile la nivel mondial

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.150 ori
<b>Creste numarul de telefoane mobile la nivel mondial</b>Cresterea economica a Indiei si sumele vehiculate de catre aceasta tara vor juca un rol crucial in explozia telecomunicatiilor globale. Astfel, numarul de utilizatori de telefoane mobile il va depasi pe cel al persoanelor fara telefoane mobile in 2008....

Cresterea economica a Indiei si sumele vehiculate de catre aceasta tara vor juca un rol crucial in explozia telecomunicatiilor globale. Astfel, numarul de utilizatori de telefoane mobile il va depasi pe cel al persoanelor fara telefoane mobile in 2008.

Conform Uniunii Internationale a Telecomunicatiilor, o agentie ONU, rata de penetrare a telefoniei mobile la nivel global va atinge procentul de 50% in 2008, fara de 12% in 2000. Acest lucru inseamna ca vor exista in acest an cel putin 3.3 milarde de posesori de terminale mobile pe glob. La aceasta statistica se adauga aceea care afirma ca fiecare al zecelea utilizator de telefon mobil din lume este indian.

Limita de 3 miliarde de posesori de telefoane mobile a fost depasita in luna august a anului trecut. In conditiile in care doar piata din India promite o crestere la 300 de milioane de utilizatori in 2008, este lesne de inteles avantul pe care l-au luat telecomunicatiile in ultimii ani. La finalul lui 2007, rata de penetrare la nivel global era de 48%, fata de 41% in 2006. De mentionat este faptul ca aceste statistici nu iau in calcul dublurile, utilizatorii care adopta serviciile mai multor retele.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×