O noua serie de telefoane Sony Ericsson soseste duminica

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 1.739 ori
<b>O noua serie de telefoane Sony Ericsson soseste duminica</b>Handseturile din cadrul Mobile World Congress se pregatesc de un debut triumfal, printre ele numarandu-se si seria G a celor de la Sony Ericsson. Showul va debuta in Barcelona duminica, ceea ce inseamna ca saptamana viitoare vom vedea o serie de anunturi...

Handseturile din cadrul Mobile World Congress se pregatesc de un debut triumfal, printre ele numarandu-se si seria G a celor de la Sony Ericsson. Showul va debuta in Barcelona duminica, ceea ce inseamna ca saptamana viitoare vom vedea o serie de anunturi importante pentru industria mobila.

Zvonurile afirma ca vom vedea 2 handseturi noi chiar duminica, in prima zi a evenimentului, iar sursa din care sosesc aceste informatii este de incredere, fiind reprezentata de catre comunitatea de fani Sony Ericsson. Seria G a popularului producator va include rivali ai celebrului iPhone, in vreme ce terminalele Sony Ericsson vor face parte din seria "Compact Touch". Vom vedea oare un terminal dotat cu touchscreen si o interfata revolutionara?

Continuand pe calea zvonurilor, aflam ca noile terminale vor purta numele de Sony Ericsson G900i si Sony Ericsson G700i. Primul ar include un display cu diagonala de 2.6 inch, WLAN si o camera de 5 megapixeli, in vreme ce al doilea model ar include un display similar, o camera de 3.2 megapixeli, suportul Wi-Fi lipsindu-i. Ramaneti pe Mobilissimo pentru cele mai noi vesti in legatura cu showul tech al anului, Mobile World Congress.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×