Cresteri spectaculoase pentru operatorii romani cu ocazia Pastelui

Autor:  | Publicat în:  Advertising 742 ori
<b>Cresteri spectaculoase pentru operatorii romani cu ocazia Pastelui</b>Romanii sunt un popor destul de credincios si tin neaparat sa ureze toate cele bune celor dragi si amicilor cu ocazia fiecarei sarbatori importante. Pastele nu face exceptie si iata ca in acest an s-au batut recorduri peste recorduri la capitoul procente...

Romanii sunt un popor destul de credincios si tin neaparat sa ureze toate cele bune celor dragi si amicilor cu ocazia fiecarei sarbatori importante. Pastele nu face exceptie si iata ca in acest an s-au batut recorduri peste recorduri la capitoul procente de crestere a numarului de SMS-uri trimise si trafic de voce.

Situatia devine clara doar daca ne uitam la procentul de 217.76% cu care a crescut numarul de mesaje trimise in cadrul retelei Vodafone de Paste, in comparatie cu saptamana anterioara. S-au inregistrat si cresteri comparativ cu anul 2006, trimitandu-se cu 13,30% mai multe SMS-uri in 2007. In cadrul Vodafone, traficul de voce a crescut cu 38% (perioada 7-9 aprilie 2007) in comparatie cu cifrele inregistrate anul trecut.

Cosmote a devenit cel mai fericit operator in aceasta perioada cu o impresionanta crestere de peste 10 ori fata de perioada similara a anului trecut, la capitolul mesaje scrise, dar si trafic de voce. Cresterile la capitolul trafic au fost cauzate de marirea numarului de utilizatori ai operatorului si de ofertele si extraoptiunile avantajoase.

Si Orange a inregistrat profit in aceasta perioada, utilizatorii sai vorbind cu 27.3 % mai mult decat in perioada sarbatorilor de Paste din 2006. La capitolul mesaje scrise, compania sta la fel de bine, cu o crestere de 17% fata de perioada similara a anului trecut.

O multime de urari pascale si de ore de convorbire pentru atat de petrecaretii romani! Procentele mentionate anterior au fost calculate pentru perioada 7-9 aprilie 2007 comparativ cu perioada 22-24 aprilie 2006 si au fost preluate de la agentia de presa Rompres.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×