Google lanseaza "GOOG-411" cautare locala vocala

Autor:  | Publicat în:  Google 1.386 ori
<b>Google lanseaza "GOOG-411" cautare locala vocala</b>Laboratoarele Google aduc lanseaza inca un serviciu util, continuand astfel seria inceputa cu "GOOG-411," sau cu alte cuvinte "Google Voice Local Search". Implicarea puternicului motor de cautare Google este un alt beneficiu (doar si-au pus in cap sa...

Laboratoarele Google lanseaza inca un serviciu util, continuand astfel seria inceputa cu "GOOG-411," sau cu alte cuvinte "Google Voice Local Search".

Implicarea puternicului motor de cautare Google este un alt beneficiu (doar si-au pus in cap sa stapaneasca lumea), iar serviciul gratuit permite cautarea bazata pe voce pentru afacerile locale si va trimite prin SMS rezultate si chiar va initia apelul.

Diverse companii de telefonie mobila si fixa au deja implementat serviciul - inclusiv rezultatele prin SMS - dar de obicei contracost.

Ne place cand Google intra in laborator si apare cu astfel de bunataturi; asteptam sa vedem cand se extinde pentru telefoanele de acasa, alte limbi si bineinteles pentru alte tari. Trebuie doar sa formezi 1-800-GOOG-411 (1-800-466-4411) de la orice terminal si sa faci o incercare, binenteles doar daca te afli undeva in state.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×