Crystal, concept transparent de la BloodRabbit

888 ori
<b>Crystal, concept transparent de la BloodRabbit</b>Acesta este un telefon concept de la BloodRabbit , telefon care a fost visat de un designer, in timp ce mergea spre casa cu masina. Telefonul celular are carcasa transparenta si un ecran LCD, avand aceeasi dimensiune ca un card de credit. Probabil deja va...

Acesta este un telefon concept de la BloodRabbit , telefon care a fost visat de un designer, in timp ce mergea spre casa cu masina. Telefonul celular are carcasa transparenta si un ecran LCD, avand aceeasi dimensiune ca un card de credit.

Probabil deja va scarpinati in cap si va intrebati cum se poare sa inghesui atata electronica si alte chestii cum ar fi bateria si camera foto in ceva atat de mic. Trebuie sa presupunem ca in viitor tehnologia va permite comprimarea componentelor electronice intr-un astfel de mod. Iar in ceea ce priveste camera foto, va trebui sa va descurcati momentan si fara. Destul de dragut, desi arata cam fragil.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×