Symantec Mobile AntiVirus 4.0 for Windows Mobile

1.517 ori
<b>Symantec Mobile AntiVirus 4.0 for Windows Mobile</b>Symantec a anuntat lansarea Mobile AntiVirus 4.0 for Windows Mobile, dezvoltat pentru a rula pe Pocket PC si Smartphones ce ruleaza pe platforma Windows Mobile 5.0. Software-ul protejeaza automat terminalele mobile de amenintarile sosite prin e-mail si...

Symantec a anuntat lansarea Mobile AntiVirus 4.0 for Windows Mobile, dezvoltat pentru a rula pe Pocket PC si Smartphones ce ruleaza pe platforma Windows Mobile 5.0. Software-ul protejeaza automat terminalele mobile de amenintarile sosite prin e-mail si serviciul de mesagerie multimedia (MMS), la descarcarea de pe cardurile de memorie, reteaua de telefonie celulara si Wi-Fi, transmisiunile prin Bluetooth sau prin conexiunile in infrarosu.

Symantec Mobile AntiVirus 4.0 for Windows Mobile foloseste serviciul Symantec LiveUpdate Wireless pentru a face actualizarile de semnaturi pentru protectia la amenintarile venite din partea noilor virusi, troieni si viermi. Suplimentar, functia de management centralizat permite administratorilor sa configureze, blocheze si sa asigure politici de securitate pe terminale dintr-o consola centralizata.

Conform unui studiu global facut de Symantec, cea mai mare parte a companiilor nu se ocupa de securitatea smartphone-urilor. Majoritatea celor care au raspuns permit angajatilor sa cumpere propriile smartphone-uri, totusi doar 10 la suta au implementat sisteme complete de securizare a lor. Studiul arata ca 80 la suta dintre companiile care ofera datele companiei pe terminalele handheld nu securizeaza aceste date.

Symantec Mobile AntiVirus 4.0 for Windows Mobile este programat sa fie disponibil prin divizia de vanzari directe Symantec, canalul VAR enterprise, prin integratorii de sisteme si prin partenerii OEM selectionati.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×