CTIA Wireless 2008: Texas Instruments prezinta combo-ul GPS/Bluetooth 2.1/Transmitator FM

Autor:  | Publicat în:  Texas Instruments 1.163 ori
<b>CTIA Wireless 2008: Texas Instruments prezinta combo-ul GPS/Bluetooth 2.1/Transmitator FM</b>Texas Instruments a lansat in aceasta saptamana in cadrul CTIA Wireless 2008 primul combo de GPS, Bluetooth 2.1 si chip transmitator/receptor FM, NaviLink 6.0 (NL5500). NaviLink 6.0 este capabil sa acceseze simultan fiecare functie, permitand...

Texas Instruments a lansat in aceasta saptamana in cadrul CTIA Wireless 2008 primul combo de GPS, Bluetooth 2.1 si chip transmitator/receptor FM, NaviLink 6.0 (NL5500).

NaviLink 6.0 este capabil sa acceseze simultan fiecare functie, permitand producatorilor de terminale sa oferte suport pentru navigatie, convorbiri pe headsetul Bluetooth si playback wireless pentru fisiere MP3 cu ajutorul casetofonului de masina. Toate acestea sunt oferite de un chip compact, care foloseste cu 40% mai putin spatiu pe placa de baza decat precedentele procesoare Bluetooth si FM.

NaviLink 6.0 foloseste de asemenea si cu 50% mai putina energie decat primele chipuri, ceea ce inseamna ca vor fi utilizate baterii si carcase mai mici, fara ca acest lucru sa aiba impact asupra functionalitatii. De asemenea, noul chip foloseste algorimti imbunatatiti care cresc viteza semnificativ, fata de precedentele produse TI. Un software "optimizator de pozitie" integrat include suport pentru senzori navigationali, oferind o precizie crescuta in zonele cu semnal slab de satlit.

TI se asteapta ca primele handseturi care folosesc NaviLink 6.0 sa fie disponibile pe piata pana in vara lui 2009.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×