Cu doar câteva ore Înainte de anunțul oficial, Sony nu mai are nimic de dezvăluit; Iată-l pe Xperia Z3 Copper În toată splendoarea sa!

Autor:  | Publicat în:  Sony 1.753 ori
<b>Cu doar câteva ore Înainte de anunțul oficial, Sony nu mai are nimic de dezvăluit; Iată-l pe Xperia Z3 Copper În toată splendoarea sa!</b>După Apple, Sony este campioana scăpărilor acestei veri care tocmai s-a încheiat, și ca să nu se dezmintă, cu doar câteva ore&nbsp;înainte de anunțul oficial, iată că&nbsp;japonezii își consumă toate surprizele. Ultimul leak ne dezvăluie...

După Apple, Sony este campioana scăpărilor acestei veri - care tocmai s-a încheiat și ca să nu se dezmintă, cu doar câteva ore înainte de anunțul oficial, iată că japonezii își consumă toate surprizele. Ultimul leak ne dezvăluie imagini destinate presei cu versiunea "Copper" (cupru) a lui Sony Xperia Z3.

Nu voi înșira specificațiile telefonului deoarece le-ați putut citi într-un articol scris anterior de Claudiu, însă țin să remarc faptul că telefonul (în aceste imagini), arată excelent! în afară de Sony Xperia Z3 Copper, putem observa și o imagine cu smartband-ul celor de la Sony - SmartBand Talk, care apare cu un display de tip E Inc, ce mă duce cu gândul la grija niponilor pentru conservarea energiei gadgetului. O idee bună aș zice!

Sony Xperia Z3 Copper

Va reamintesc că evenimentul Sony va fi transmis LIVE de la ora 17:15 și îl puteți urmări aici.

Sony SmartBand Talk

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×